Genieten van het uitzicht na gedane arbeid

Genieten van het uitzicht na gedane arbeid

De bonte sla die in dit eerste jaar als eenjarige groente doet goed zijn best. Volle kroppen kunnen al geoogst worden uit de kas. Vandaag dus sla op het menu. Als rauwe groente bevat sla erg veel nuttige enzymen. Het is levend voedsel wat je spijsvertering ten goede komt. In het voorjaar en de zomer kan je spijsvertering prima omgaan met meer rauw voedsel. Sla is licht verteerbaar en het groen van de bladeren werkt sterk reinigend op je lichaam. Alle voedingsstofjes komen rechtstreeks in je systeem en alle energie in de groente zijn beschikbaar zodat je je dag actief kunt invullen.

 

Vanavond dus een salade op het menu. Dat zal smaken na een dagje werken in de tuin. Er komt al veel eenjarig goed boven de grond uit en de bessen en frambozen staan volop in bloei. Hier en daar zijn al groene besjes zichtbaar en de mooie bloemen van de tuinboon beloven een goede oogst.

Zo op het einde van de dag kun je alleen maar dankbaar zijn voor wat de aarde ons allemaal geeft. Als je dan in je keuken staat om al dat lekkers om te toveren tot een tongstrelende maaltijd, en je mag tegelijkertijd genieten van zo’n prachtig uitzicht uit je keukenraam dan zou je zo wegdromen bij de zachtjes wiegende treurwilgtakken.

About The Author

Ik leef, werk en schrijf vanuit mijn passie voor een beter leven, met de intentie vitaliteit, voorspoed en overvloed voor alles wat leeft.

Leave Comment