Over mij

Over mij

Wie ben ik?

Vijfentwintig jaar geleden ben ik me bezig gaan houden met deze vraag. Wie ben ik? Een ont-dekkingsreis op zoek naar mijn ware Zelf.
Vanuit een leven vol onzekerheden over mijzelf, een ziek lichaam en een neurotische geest ontdekte ik via allerlei omwegen en zijpaden de weg van de non-dualiteit, Advaita Vedanta. Ik was helemaal vastgelopen in al mijn rollen, moeder, vormgever, partner, vriendin en ik had geen idee van al mijn identificaties, overtuigingen en patronen.
Ik ging op weg op een wat later bleek niet bestaande weg. Yoga, meditatie, retraites en veel confrontaties met mijzelf brachten steeds meer verlichting. Het leven werd lichter en verkrampingen kregen in dit licht betekenis om los gelaten te worden.
Elke dag voor dag en dauw mijn matje op om de dag in stilte op te laten komen. Helder gaan zien hoe projectie en reflectie werkt. Vaststellen dat het ego een handige tool is om bij de bakker aan de beurt te komen. En dat het leven een verdomd goeie soapserie is waarin we allemaal stralende sterren zijn, goeie tijden, slechte tijden 😉

Nu leef ik het leven in het oneindige Nu en is er een onbeschrijfelijke vrijheid in mij ontstaan. Hierin is nauwelijks nog sprake van angst waardoor het leven spontaan vorm krijgt en ik de impulsen volg die vanzelfsprekend zijn. Creativiteit kan vrij stromen vanuit een vitale energie die niet langer wordt gebruikt voor beperkende gedachten en overtuigingen.

In individuele sessies en groepslessen draag ik mijn ervaringen uit omdat ik elk mens deze absolute vrijheid gun, het is je geboorterecht!

Visie, missie en kernwaarden

 

Ik zie

Een wereld waar we als mens liefdevol en vrij zijn. Waar we in verbinding zijn met alles wat leeft vanuit een realiseren dat alles Eén is. Een wereld waarin we voor elkaar en voor onze aarde zorgen, en waar eerlijk delen vanzelfsprekend is. Ik zie alleen maar mogelijkheden en sluit niets uit.

Mijn missie

In mij is een “roep” om dat wat ik heb mogen ervaren en realiseren uit te dragen vanuit openheid en Liefde. Het is mijn diepste wens om mijn medemens wie dit voelt verder te wijzen op weg naar vrijheid. Om helderheid te brengen over het oneindige, onbenoembare bewustzijn wat je werkelijk bent.

Mijn kernwaarden

De kernwaarden die ik als uitgangspunt hanteer in alles wat ik doe zijn:
Koester de aarde. Vertroetel de mensen. Deel de weelde.
Dit breng ik tot uitdrukking door vanuit hostmanship en openheid mijn medemens te ont-moeten. Dit heeft voor mij een diepe betekenis.

 

 

Mijn aanbod

Gericht op jouw talenten en potentie vanuit jouw vrijheid! 

moraira

Moraira, Spanje

Retreats

Even uit je dagelijkse ritme in een prachtige omgeving die in-spireert! Zoek jij meer rust en ontspanning in je leven? In de programma’s van mijn retraites verblijf je in de stilte van je Zelf en ontdek je wie je werkelijk bent. Ontstaat er een balans tussen doen en niet doen, en komt er ruimte voor dat wat er in jouw leven vorm wil krijgen.

lesaanbod

Oss en Rosmalen

Lessen en retreats

In mijn groepslessen en groeps- en thuis retreats vind je yogavormen, pranayamatechnieken en meditaties. Alle vormen van beoefening zijn gericht op het verruimen van het bewustzijn en het realiseren van wie je werkelijk bent. Het doorgronden van het concept van dualiteit is het gevolg van het oefenenen. Je gaat steeds meer ontspanning en vrijheid ervaren in je dagelijks leven.

persoonlijk gesprek

Eén op één sessie

In gesprek met mij

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek, brainstormen of kennismaken, onderzoeken of ik je helpen kan op jouw weg? Dan kun je een afspraak voor een individuele sessie met mij maken. Ik ont-moet je graag aan de keukentafel of tijdens een wandeling in de natuur. Vragen kunnen zowel persoonlijk als zakelijk zijn.

Kom in contact met mij

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een persoonlijke sessie?

De stroom van het leven brengt je waar je Bent!